"Вивчаємо англійську мову"
 Ураховуючи роль англійської мови як мови міжнародного спілкування, з метою сприяння її вивченню для розширення доступу громадян до світових економічних, соціальних, освітніх і культурних можливостей, які відкриває знання та використання англійської мови, Указом Президента № 641 від 16.11.2015 р., 2016 р. оголошено Роком англійської мови в Україні.
 У бібліотеці ім. Марко Вовчок на абонементі бажаючим вивчати англійську мову розроблена постійно діюча книжкова виставка. На цій виставці представлена література як для бажаючих вивчити англійську мову, так і для тих, хто хоче вдосконалити свої знання. Література дуже різноманітна: учбово-методичний комплекс WONDERLAND , мета якого залучити діте йдо вивчення англійської мови. Маємо підручники для учнів спеціалізованих шкіл з поглибленим вивченням англійської мови, коледжів, студентів факультетів іноземних мов вищих навчальних закладів освіти, технічних та гуманітарних вузів, абітурієнтів. 
 До уваги бажаючих вдосконалити свої знання в спілкуванні англійською мовою представлена література: "Говоримо англійською мовою: 40 розмовних тем", Гогільчин С. І. "Англійська мова. Розмовні теми", Гужва Т. "Англійська мова".
 Книжкова виставка постійно поповнюється  різними посібниками.

Немає коментарів:

Дописати коментар