"Український мотив - тонким пензлем"

Український живопис по праву займає помітне місце в кращих досягненнях загальнолюдської художньої культури, відображаючи творчу обдарованість українського народу.
23 жовтня у бібліотеці відбулася презентація художньої виставки "Український мотив - тонким пензлем". Автори робіт: Колотова Олена та Хмаріна Яна. Олена в своїй діяльності прагне досягти майстерності з метою відтворення на полотні того. що подобається і народжується в душі. В своїх роботах використовує техніки олійного та акварельного живопису. У 2018 р. приймала участь у двох групових виставках: 1) виставка робіт художньої студії в Центральному будинку художника, м. Київ; 2) групова виставка в музеї ім. Л. Українки "Спогади про літо", м. Київ.
Хмаріна Яна в своїх роботах прагне показати красу і чарівність природи, популяризує любов до мистецтва у дітей та дорослих, намагається передати незвичайну магію одного моменту. У 2018 р. приймала участь у Першій міжнародній виставці акварелі "Our Wonderful world", м. Харків.

  


Картини художниць життєдайні, осяяні сонячним світлом, сповнені любові й романтизму, пашать багатством барв, кольорів, яскравістю і насиченістю.


 


Немає коментарів:

Дописати коментар