Жіночий голос прози Ірен Роздобудько

Сьогодні своє 60 день народження відзначає Ірен Роздобудько. Книги пані Ірен Роздобудько - це жіночі романи в хорошому сенсі цього слова. Крім письменницької діяльності, вона ілюструє книги інших авторів, грає на гітарі і захоплюється вишивкою бісером. А з творчістю письменниці можна ознайомитися не тільки в форматі прози, а й у віршах.

Лавреатка (2000, 2001) та переможниця (2005) літературних конкурсів «Коронація слова»;Спеціальна відзнака конкурсу «Коронація слова 2011» у номінації «Кіносценарії» за «Садок Вишневий…» (разом із Олесем Саніним), переможниця "Ґранд-Коронація" за роман "Фаріде" (2021)

Роздобудько І.
ЛСД.Ліцей слухняних дружин: роман /Ірен Роздобудько; передм. Т. Вергелес.-Харків: Книжковий Клуб "Клуб С імейного Дозвілля", 2013.-320с.: іл. 
У романі йдеться про особливий заклад для молодих дівчат. У майбутньому вони стануть ідеальними та найслухнянішими дружинами, але для тих, хто заплатить за них найвищу ціну.
Роздобудько Ірен
Я знаю, що ти знаєш, що я знаю.- 2-е вид.- К.: Нора- Друк. 2016.-237 с. Читацький клуб.
Їх багато по усіх світах – тих, хто шукає кращої долі в чужій країні. Вони приязно посміхаються своїм новим господарям і з надією заглядають їм в очі в очікуванні на приязнь чужої землі.
За своїми постояльцями - емігрантами з України - спостерігає хазяйка котеджу невеличкого німецького містечка фрау Шульце. Вона знає про них набагато більше, ніж вони про себе. З них їй треба обрати лише одного – того, хто «розшифрує» для неї листа з минулого.
Роздобудько І.
Арсен:повість / Ірен Роздобудько.- К. :Грані-Т,2012.-224 с.
Повість відомої письменниці Ірен Роздобудько розповідає про дорослішання, життєво важливі трансформації в свідомості й пошук моральних орієнтирів у житті.

Немає коментарів:

Дописати коментар