І ЗНОВУ В МАНДРИ ЗАПРОШУЮТЬ КНИГИ

Щороку 30 вересня відзначається Всеукраїнський день бібліотек і вже понад 20 років є професійним святом працівників близько 40 тисяч діючих бібліотек. Це свято свідчить про глибоку повагу народу до своєї духовної спадщини, освіти, науки і культури. З давніх часів бібліотеки були храмами книги, збирачами історичної і культурної спадщини, а їх працівники - лікарями людських душ. З книгою пов’язане все наше життя. З книгою ми вчимося, працюємо, відпочиваємо. Сучасна бібліотека поєднує в собі освіту та інформування, надаючи доступ до свого фонду, та, крім цього, відкриває електронний ресурс для читачів. Її функції стають значно ширшими, адже там проводять виставки, конференції, брифінги та творчі вечори.
З нагоди святкування Всеукраїнського дня бібліотек нами презентований літературний глобус  "І знову в мандри запрошують книги", де представлена різноманітна література з фонду нашої бібліотеки. Це романи сучасних українських письменників: Вадима Пеунова "Таке коротке довге життя", Нати Ігнатової "Миттєвості буття", Володимира Лиса" Соло для Соломії", Надійки Гербіш "Теплі історії до кави", Дарини Гнатко "Душа окаянна", Віктора Палинського "Бібліотекар" та інші. Також крім сучасної літератури були презентовані книжки класичних українських письменників: Івана Нечуй-Левицького "Запрожці", "Кобзар " Тараса Григоровича Шевченка, сучасних зарубіжних письменників Джейн Гарпер "Посуха", Енн Тайлер "Блакитне мереживо долі" та інші.
Шановні наші колеги! 
Прийміть найщиріші вітання з нагоди
 Всеукраїнського дня бібліотек. 
У день Вашого професійного свята, дозвольте побажати Вам міцного здоров'я, довголіття, щастя, добра, творчої наснаги і нових успіхів та звершень у Вашій благородній просвітницькій справі.
Шановні наші читачі!
Відвідайте бібліотеки, привітайте бібліотекарів
і проведіть корисно і цікаво дозвілля.

Немає коментарів:

Дописати коментар