Згадайте, браття мої...

Спадок, який створив Тарас Шевченко понад 2 століття тому, став джерелом натхнення для багатьох сучасних митців. Завдяки креативному підходу та свіжому погляду, безліч текстів, образів, картин Кобзаря отримали друге життя у 21 столітті. Тому 207-й день народження Шевченка – це привід не лише вшанувати пам'ять великого Кобзаря, але і згадати творчість, яка не втрачає своєї актуальності у наші дні.
Традиційно на початку березня у проводяться Шевченківські дні до дня народження Т. Г. Шевченка. Впродовж тижня з метою популяризації творчої спадщини Кобзаря, утвердження його духовних заповідей, у бібліотеці імені Марка Вовчка відбулися заходи щодо вшанування пам'яті видатного письменника, поета та художника, а саме: книжково-ілюстраційна виставка "Згадайте, браття мої.." огляд літератури "Київ Тараса Шевченка", інформаційні хвилини.
Шевченківський тиждень надав можливість нам знову зануритися у прекрасний, дивовижний, неповторний світ поезії Великого Кобзаря та відчути гордість за те, що українська земля - Батьківщина Тараса Шевченка.

Немає коментарів:

Дописати коментар