Шановні користувачі!
Продовжуємо знайомити вас з новими надходженнями книг до бібліотеки імені Марка Вовчка. Пропонуємо вашій увазі трилогію творів Стівена Едвіна Кінга, американського письменника, що працює в різноманітних жанрах.

Кінг, С.
Шукач. Темна вежа І : [роман] / Стівен Кінг ; 
[пер. з англ. О. Любенко]. - 
Харків: Книжковий Клуб Сімейного Дозвілля, 2007. - 238 с.
Класика жанру від Стівена Кінга українською! Роланд був лицарем-стрільцем у рідній країні. Зрада змусила його вирушити в мандри, метою яких став пошук Темної вежі, де зберігаються відповіді на всі питання. Щоб відшукати потаємний шлях, він має йти слідами загадкового та небезпечного чоловіка в чорному, який сіє смерть та нещастя, воскрешає негідників... Чи знайде Роланд заповітну Вежу, чи здолає монстрів, які заступатимуть йому шлях, чи подолає чоловіка в чорному?
 Кінг, С.
Крізь час. Темна вежа II : [роман] / Стівен Кінг ; 
[пер. з англ. О. Любенко]. - 
Харків: Книжковий Клуб Сімейного Дозвілля, 2007. - 464 с.
У книжці «Крізь час. Темна вежа II» триває нелегкий, сповнений дивовижних пригод і смертельних небезпек шлях стрільця Роланда до Вежі. На цьому шляху він зустрічає трьох персонажів (це наркоман Едді, який намагається врятуватися від мафії, Детта-Одетта, що стає жертвою «нещасливого випадку», влаштованого третім із них – Джеком Мортом), у свідомість яких час од часу стрілець здатен проникати, змушуючи коритись своїй волі…
Кінг, С.
Загублена земля. Темна вежа III: [роман] / Стівен Кінг; 
[пер. з англ. О. Любенко]. -
  Харків : Клуб Сімейного Дозвілля, 2008. - 574 с.
Темна Вежа, знадлива й недосяжна, — мета, до якої вперто прямує з друзями надзвичайно сильна, мужня й винахідлива людина стрілець Роланд, їм доводиться долати, здавалося б, непереборні перешкоди, щоб своєчасно «відчинити двері» з одного світу в інший. До реальних небезпек додаються напівуявні жахливі зустрічі з тими, хто перешкоджає досягти бажаного, — усемогутніми почварами-роботами. Завдяки письменницькій майстерності, кінематографічності викладу ви втрапите у вир захопливих, фантастичних подій, будете переживати за героїв, співчувати їм та щиро бажати щасливого завершення цієї відчайдушної мандрівки світами.

Немає коментарів:

Дописати коментар